Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni, 2021

Scroll to top

Top

Facebook profilen Timeline nu i Sverige

Facebook profilen Timeline nu i Sverige

Comments

 1. Tommy

  Ösigt!!!
  Fett najs efter alla dessa månader.

 2. Om jag tycker det här var rörigt, då är frågan vad den äldre generationen kommer tycka om detta (dvs föräldrar etc).

 3. Shahs

  Jag fattar ingenting.

 4. Akalu

  Tycker inte den till en början verkar rörig – tycker den är fruktansvärt RÖRIG
  Jag vill helt enkelt inte ha två parallella kommentar-inläggsspalter, dvs – jag vill inte ha två parallella loggar utan en som tidigare så man tydligt ser i vilken ordning de kommer – som en blogg. Tycker Facebook skapar mer tidsödande lösningar hela tiden.

  Först var det det här med att ”Meddelande” och ”Chat” blandades ihop helt oförklarligt. Det var mycket logiskare och bättre tidigare då man kunde välja om man ville skriva ett ”message” typ som ett mejl, som man sparade om man ville eller bara ville ha ett snabbt chat samtal – som man förstås inte ville spara. Nu sparas ALLT – om man inte besvärar sig med att deleta det. Och det är inte bara med ett enkelt klick man gör det utan det är många turer och led för att deleta i meddelande. Tidsödande igen. Det var enklare och snabbare att radera ett meddelande tidigare. Om man ska ändra bord eman göra det till det bättre och göra saker effektivare – inte omständigare och trögare.

  En annan sak som just är otydlig och trögare med den här ihopslagningen av meddelanden och chat är att varje gång man får ett meddelande eller om man själv skriver ett meddelande ELLER ett chat så indekerar brevknappen högst upp till vänster att det har ”kommit in nåt i brevboxen” tror man ….men så upptäcker man att det bara är man själv som skickat nåt.
  Tidigar evar det så att varje gång ett meddelande kommit visade brevsymbolen att man fått ett meddelande. Nu visar den alltså likadant när man både skickar och emottager meddelanden. Det har lett till att jag missat fler ameddelanden som kommit in samtidigt som jag har skickat och trott att det bara är mitt eget skickade mejl som gör att symbolen ”blinkar”. Helt idiotisk och otydlig lösning till det sämre.

 5. Akalu

  p.s ren katastrof för de flesta med bokstavsdiagnoser kan jag tänka mig dessutom