Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni, 2021

Scroll to top

Top

Teleoperatören Orange bjuder sina kunder på Wikipedia.

Teleoperatören Orange bjuder sina kunder på Wikipedia.
Filip Urde
  • On 25 januari, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Det är teleoperatören Orange som är först att gå in i framtiden bland teleoperatörerna och kommer nu att bjuda sina kunder i Afrika och Mellanöstern på tillgång till Wikipedia. Alltså, man bjuder på all datatrafik som kommer från wikipedia. Planen är att alla telefoner som kan surfa och som har Organge ska kunna använda Wikipedia fritt. Precis som det borde vara och det betyder att totalt 70 miljoner kunder i 20 länder får tillgång till något som i dag är mer eller mindre en nödvändighet för utvecklingen.

Älskar när företag går ett steg till och ”bjuder” på tjänster som främjar kunskapen och globaliseringen.
www.orange-innovation.tv